Gorilla Wear, Sportkleding

Fijne kleding voor sportende vrouw

Omdat ik erg veel tijd in de sportschool doorbreng vind ik het belangrijk om goede spullen te hebben waar ik comfortabel in ben. Ik heb jarenlang verschillende merken geprobeerd maar had al snel last van slijtage, of de kleding werd na een paar keer wassen erg oncomfortabel. Ik besloot om bij Gorillawear te bestellen omdat een vriendin van me de kleding had aangeraden. Als vrouw vind ik het belangrijk dat ik kleding kan dragen die er leuk uit ziet, en die mooi bij mijn lichaam past. Ik vond het dus fijn dat de webshop ook genoeg keuze voor sportende vrouwen had. Ik besloot om een aantal tops en broeken uit te proberen in verschillende leuke kleuren en stijlen.

Na de kleding een aantal maanden te hebben geprobeerd ben ik nog steeds heel erg blij met mijn aankoop. De kleding is mooi in vorm gebleven en dus niet gaan uitrekken op sommige plekken. De stof is nog steeds zacht en ik heb ook echt het idee dat ik goed ondersteund word tijdens het sporten. Ik vind het heel belangrijk dat de stof van mijn kleding lang goed blijft. Je wilt namelijk geen geld weggooien aan goedkope kleding die binnen een paar weken niet meer mooi is. Ik snap nu waarom mijn vriendin me de kleding van Gorillawear heeft aangeraden. Doordat ze jaren ervaring hebben weten ze heel goed wat er belangrijk is aan comfortabele en kwalitatieve sportkleding. Ik ben nog steeds heel tevreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.