Finamore

Finamore: stijl en kwaliteit

Ze zeggen wel eens dat de kleren de man maken. Een uitspraak waar de moderne man natuurlijk enkel en alleen maar mee akkoord kan gaan. Het spreekt daarbij voor zich dat de kleding dan ook bij voorkeur stijlvol, trendy en van een uitstekende kwaliteit zijn. Finamore is een Italiaans merk dat perfect aan al deze zaken voldoet. De overhemden van dit iconische merk uit Napels zijn een echte must have voor iedere kleerkast.

Finamore: een korte geschiedenis

Zoals het gros van de Italiaanse bedrijven in de sector heeft ook Finamore een rijke geschiedenis. Opgericht in Napels in 1925 is Finamore een echt familiebedrijf dat al sinds de start gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van de meest exclusieve overhemden. Daarbij zijn er collecties te verkrijgen voor elk seizoen zodat je doorheen het jaar altijd een Finamore overhemd kunt vinden dat perfect bij jou en het weer past. Of je nu een fan bent van kleurrijk, klassiek en liever patronen hebt: Finamore heeft het vast en zeker voor je in huis.

De kernwaarden

Finamore baseert elke collectie op twee kernwaarden: uitstraling en kwaliteit. Zoals het bij een echt Italiaans merk hoort: stijl staat hoog in de agenda en iedere man met een overhemd van Finamore aan hoort de best geklede man van de ruimte te zijn. En de kwaliteit? Het spreekt voor zich dat je bij de aanschaf van een overhemd van Finamore nog jaren moet kunnen genieten van jouw aankoop. Zelf een Finamore hemd aankopen? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Pauw.com.